torsdag 17 december 2009

Torsdagsfoto 19 - JULSTÄMNING


De här senaste dagarna har det äntligen kommit lite julstämning till Västerbotten. Tidigare i veckan har det snöat och idag skiner solen så det är väldigt vackert ute och termometern visar -25 grader. Nu är det "bara" en vecka kvar till jul. Härligt. Julklappsinköpen är gjorda, prinskorv och rödbetssallad åt vi igår. En del av julklapparna ligger under granen och sonen tycker om att ligga på golvet och titta på dem. Än så länge har han inte öppnat några, får se hur länge det dröjer innan han försöker...
Vill ni få mer julstämning kan ni titta här: http://torsdagsfoto.blogg.se/

8 kommentarer:

  1. Absolut massor med julstämning...

    SvaraRadera
  2. -25!! Det var kallt. Fast det kanske inte känns så kallt "däruppe" som det skulle göra "härnere". Vi har så rå luft och det är nog Vättern vi har att tacka för det.
    Mysiga julbilder visar du och ja, här har det börjat spanas på paketen och det funderas en del. Småkillarna har önskat sig en grej ihop.......och den får dom, men på paketet står det storebrors namn och jag har sagt att det är en mikrovågsugns till honom ;-).......lite måste man väl får luras!!

    SvaraRadera
  3. Gulligt collage :)
    Här har vi 30 grader kallt just nu!

    SvaraRadera
  4. De där gamla julbonaderna känns igen:-) Min mamma sydde många sådana.. Du har fångat Julen på ett stämningsfullt sätt i dina bilder.. jag tolkar på ett lite annorlunda vis.
    God Jul!!

    SvaraRadera
  5. Massor med julstämning i ditt fina collage!
    GOD JUL!

    SvaraRadera
  6. Jösses har ni så kallt! här är det 8grader och blåser småspik, inget vidare skönt.
    Fint collage du gjort på julens godheter.

    SvaraRadera
  7. Fina bilder och mycket julstämmning.
    God Jul !

    SvaraRadera